Maren Gangstad og Astrid Aasen

Eier Astrid Aasen

Maren Gangstad

Hanne Heimveg og Anne Granlund

Hanne Heimveg

Anne Granlund

Linda Ditløv Halsan og Amalie Tangstad

Linda Ditløv Halsan

Amalie Tangstad

Jane Herstad og Lena Andersen Lundås

Jane Herstad

Lena Andersen Lundås

MagnusogLaila

Laila Renate Mathisen

Magnus Morin

Ansatte

Etablering av gårdsysteriet har gitt rom for flere arbeidsplasser. Astrid og Perry jobber heltid på gård/ysteri. Astrid jobber mest med administrasjon/ kontakt kunder og Perry har ansvar for alle våre byggeprosjekter. 

Hanne Heimveg, Anne Granlund, Maren Gangstad, Laila Renate Mathisen og Amalie Tangstad er superflinke ystere.

Jane Herstad og Lena Andersen Lundås holder god orden på vaskerommet og har hovedansvar for pakking av all ost. De er ysteriets «potet» som kan brukes til alt! Kjekk å ha! 🙂

Linda Ditløv Halsan har ansvar for iskremproduksjonen, og jobber ellers litt over alt i produksjonen, også med ysting. Nytt av året 2021 er en fast ansatt mann som jobber godt sammen mad alle damene, han er svensk og heter Magnus Morin! Samler utgjør aktiviteten med ost og iskrem ca.12 årsverk, men den tradisjonelle gårdsdrifta kommer i tillegg til dette med 2 årsverk.

Sønnen Ole Morten har ansvar for gårdsdrifta, og leverer oss topp ystemelk! 

Om sommeren er det ekstra mange arbeidsoppgaver, og da styrkes troppen med mange ungdommer fra bygda. Turister skal serveres is, og det skal være ryddig og rent i gårdstunet til enhver tid. Pensjonert postmann og nabo Ole L. Gangstad kommer da og hjelper til med smått og stort utendørs, og holder gårdstun og hage i orden. 

Gård og ysteri gir nå samlet 14 hele årsverk til bygda vår! Det er vi stolte over 🙂