Drikke

← Produkter

SURF KOMBUCHA er en frisk og sprudlende drikk som lages av fermentert økologisk te. Fermentering eller melkesyregjæring er en eldgammel tradisjon for å konservere og oppbevare mat og drikke. Ved fermentering omdannes stivelse og sukker til organiske syrer.

SURF KOMBUCHA smaksettes med ingefær, bær, frukt eller urter. 330 ml flasker med skrukork.



Surf Kombucha Ingefærøl

Surf Kombucha Ingefærøl er laget av fermentert økologisk svart te og krydder.
Ingredienser:
Vann, te (kanelstang, ingefær, anis, stjerneanis, kakaoskall, svart te, appelsinskall, kardemomme, nellik, roseblader, guarana, chili), tørket ingefær, ingefærjuice, sukker, fargestoff (aromatisk karamell), kombuchakultur (bakterier, gjær), kullsyre.

Surf Kombucha Bringebær

Surf Kombucha Bringebær er laget av økologisk te og tilsatt bringebærsaft presset av norske bringebær.
Ingredienser: 
Vann, te (eple, bjørnebærblad, hibiscus, appelsinskall, aroma, jordbær, hyllebær), bringebær, kombuchakultur (bakterier, gjær), sukker, kullsyre.
Ikke pasteurisert.

Surf Kombucha Tropisk Ingefær

Surf Kombucha Tropisk Ingefær er laget av en økologisk tropisk te, tilsatt ingefær og kullsyre.
Ingredienser:
Vann, te (grønne teblader, appelsinskall, aroma), kombuchakultur.

Surf Kombucha Lime

Surf Kombucha Lime er en sunn og frisk drikk av fermentert te med lime.
Ingredienser:
Vann, te (grønn te, sitronskall, sitrongress, aroma, ringblomst, grønnmynte)* limejuice*, sukker*, kombuchakultur (bakterier, gjær), kullsyre.

*Sertifisert økologisk. NO-ØKO-01

Surf Kombucha Mango

Surf Kombucha Mango er laget av økologisk tropisk te, tilsatt mangopuré og kullsyre.
Ingredienser:
Vann, te (eple, gulrot, aroma, ringblomst, mango, blå kornblomst), kombuchakultur (bakterier, gjær), sukker, kullsyre.
Ikke pasteurisert.

Surf Kombucha Jul – Sesongvare

Surf Kombucha Jul er laget av fermentert økologisk svart te og krydder.
Ingredienser:
Vann, te (kanelstang, ingefær, anis, kakaoskall, svart te, appelsinskall, kardemomme, nellik, roseblader, guarana, chili), tørket ingefær, sukker, kombuchakultur (bakterier, gjær), kullsyre.