Bakt potet med bacon og Gangstad Snadderost
Til 4 personer
Ett beger Snadderost
4 store poteter
200 g bacon fra Inderøy slakteri
2 stk sjalottløk
2 ss smør
Litt olje
1 vårløk
Litt persille
Grovsalt
Slik gjør du:
Pakk inn potetene i aluminiumsfolie og legg dem på et stekebrett med masse grovsalt. Bak potetene på ca 200 grader til de er møre. Litt avhengig av størrelsen på poteten, men ca 1 time. Kutt bacon i terninger og stek godt i en panne. Litt olje og svak varme først slik at fettet smelter. Skru opp varmen etter hvert og tilsett smør og litt finkuttet løk. Skjær et snitt i potetene og fyll dem med en god skje med Snadderost, topp dette med bacon, vårløk og persille.
Lykke til,
Lars E
Se utsalgssteder her: ysteri.no/utsalgssteder/