Bakt potet med Gangstad Snadderost og bacon

Tilbake

Bakt potet med bacon og Gangstad Snadderost 

Til 4 personer 

Ett beger Snadderost
4 store poteter 
200 g bacon fra Inderøy slakteri 
2 stk sjalottløk 
2 ss smør 
Litt olje 
1 vårløk 
Litt persille 
Grovsalt

Slik gjør du:

Pakk inn potetene i aluminiumsfolie og legg dem på et stekebrett med masse grovsalt. Bak potetene på ca 200 grader til de er møre. Litt avhengig av størrelsen på poteten, men ca 1 time. Kutt bacon i terninger og stek godt i en panne. Litt olje og svak varme først slik at fettet smelter. Skru opp varmen etter hvert og tilsett smør og litt finkuttet løk. Skjær et snitt i potetene og fyll dem med en god skje med Snadderost, topp dette med bacon, vårløk og persille. 

Lykke til,
Lars E   

Se utsalgssteder her: ysteri.no/utsalgssteder/